Gyermeknapi programok térségünkben

Térségünkben három héten át tart majd a gyermeknap, hiszen Kesztölcön már most a hétvgén megkezdődnek a gyerekprogramok, majd Sárisápon zárulnak június 2-án.

Összegyűjtöttük, hogy milyen programok várnak Gyermeknap alkalmából a térségünkben!

Kesztölc, május 20. vasárnap (9.30-15.00):
Habár május 27-én, vasárnap lesz a hivatalos gyereknap, Kesztölcön már május 20-án, szombaton, színes programokkal várják a gyerekeket a kesztölci sportpályára. Lesz kézműveskedés (agyagozás, fába égetés), népi játékok, arcfestés, foci, kerékpár és futóverseny, ugrálóvár és trambulin. A felnőtteknek is lesz program, nekik főzőversenyt szerveznek és természetesen az apák napi köszöntő sem maradhat el.

Dorog, május 27. vasárnap (09.00-17.00):
Idén Dorogon XBOX FIFA, illetve kispályás focival várják az apákat és a fiaikat. A lányok pedig részesei lehetnek egy profi videoklip forgatásnak. A részletes dorogi programot itt tekinthetjük meg. Mindemellett a Kalandorka Játszótéren 15 órától Fekete László és fiai erőművészek mutatnak be showműsort, ahol a Ciklon Sporttánc Egyesület is fellép.

Esztergom, Szentgyörgymező, május 26. szombat (10.00-19.00):
A rendezvény teljes ideje alatt megtekinthető lesz az Esztergomi Vasútmodellező Klub kiállítása TT és H0 asztalokkal. Mindemellett egész nap kézműves foglalkozások is várnak a gyerekekre. 11 órakor a MAKÁM együttes gyerek-családi műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. 14 és 18 óra között a Játékkunyhó jóvoltából társasjáték délutánt szerveznek. A nap zárásaként pedig 18 órakor Écsi Gyöngyi bábos mesemondó előadását figyelhetik meg a gyerekek.

Esztergom, május 27. vasárnap (10.30-18.00):
Esztergomban tánc és sportbemutatók mellett Szandi és Vereckei Attila műsorát is megtekinthetik az érdeklődők. Mindemelett egész nap zene, ugrálóvárak, lovagoltatás, kisautózás, körhinták, kézművesfoglalkoztató és játszóház várja a gyerekeket.

Csolnok, május 27. vasárnap (15.00-18.00):
Többek között fafaragás, kézműveskedés és íjászat várja az érdeklődőket a csolnoki Gyermeknapon. Ugrálóvár, játszósarok és interaktív zenés előadások mellett fellép továbbá a Dimenzió Tánccsoport és vidám dalokat hallhatunk általános iskolás énekesektől, harmonika kísérettel. Az íjászatot a süttői Kerecsensólyom Íjászok biztosítják.

Piliscsév, május 27. vasárnap (09.00-17.00):
Óriásbuborék-fújás, ugrálóvár és vizes-csúszda is várja a gyerekeket Piliscséven, a Sportpályán. Számtalan program és sportolási lehetőség várja az érdeklődőket reggel 9 órától. Az odalátogató családoknak igény szerint külön bográcsozó helyet is biztosítanak.

Sárisáp, június 2. szombat (13.00-18.00):
Lélegzetelállító kalandparkkal, a Széltolók együttes koncertjével, óriásbuborék bemutatóval és sok-sok vidám programmal várja Sárisáp Község Önkormányzata a családokat. A falun átvezető játékos hétpróba után 13 órától az iskola udvarán sportbemutatók, baba játszóház, koncert, tűzoltó bemutató, kézműves foglalkozás és extrém kalandpark is szórakoztatja a gyerekeket.

Megosztás