Kategóriák: EsztergomHírek

Majális az esztergomi Fesztiválszigeten

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat árpilis 29-e és május 1-je között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club Hotel rendezvényterületén. A programokra a belépés INGYENES.

A 2018-as Lampionos felvonulás és Majális, illetve az Akkor és Most Jármű Expo összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzanak az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt. A programok április 29-én az Akkor és Most Jármű Expo 13:00 órai megnyitójával indulnak. A Lampionos felvonulás és Majális alkalmával ellátogat Esztergomba a Fonogramm-díjas kiváló énekes Vastag Csaba 16 órakor, akit 21:00 órai kezdéssel a Ganxsta Zolee és a Kartel fog követni.

Április 30-án a Riska Élménypark, Akkor és Most Jármű Expo mellett a Lampionos Hajós Felvonulás, illetve a Tűzijáték is színesíteni fogja a programokat. Természetesen ezen a napon sem maradhatnak el a zenei koncertek, ahol a TNT és a PASO fogja biztosítani a remek hangulatot.

Május 1-jén továbbra is megtekinthető lesz az Akkor és Most Jármű Expo, mellyel párhuzamosan Oszvald Marika, az After Queen zenekar, illetve Dér Heni koncerten vehetnénk részt az eseményre kilátogatók.

Az Akkor és Most Jármű Expo kiállítói: Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, Esztergomi Járműtörténeti múzeum, Zebegényi hajómúzeum, Postamúzeum,Parkan múzeum, Military-Historical-Museum, Varsa Endre veteránkerékpár gyűjteménye, Hot Rod Garage Hungary, Szentendrei-Szigeti Veterán Autós és Motoros Egyesület – Péliföldszentkereszt.

Minden program és fellépő>>

A járműexpo weboldala>>

Képek tavalyi rendezvényről>>