Kategóriák: HírekTokod

Lezárhatják a kocsmai verekedő ügyét

Április 26-án hozhatnak ítéletet az a kocsmai verekedő ellen, aki tavaly nyáron egy tokodi sörözőben verekedett.

Az elkövető (H.I.A.) 2017. július 23. napján, este, az egyik tokodi söröző kerthelyiségében beszélgetett a sértett (Cs.T.) férfival és annak barátjával (K.Gy.). Ennek során a vádlott hirtelen, minden előzmény nélkül, ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütéstől háttal a földre esett, és elvesztette az eszméletét.

A sértett földre kerülése után vádlott K.Gy. felé fordult támadó mozdulattal, mire K.Gy. nyújtott karral igyekezett távol tartani magától a vádlottat. A vádlott dulakodni kezdett K. Gy.-vel, ráfogott mindkét karjára és csak akkor engedte el őt, amikor H.I.A. is bántalmazni kezdte K.Gy.-t. Sértett az esés közben a térkőbe ütötte a feje hátsó részét, a tarkótájon 3×3 cm-es bőr alatti bevérzést, vérömlenyt és ennek közepén kb. 2 mm x 3 cm-es vágott bőrsérülést szenvedett. A tarkótájéki fejbőrzúzódás gyógytartama 8 napon belüli, 8 napon túl gyógyuló sérülés keletkezésének reális lehetősége nem állt fenn.

Vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A sértett az ütés következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A garázda férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.

Az ügyet az Esztergomi Járásbíróságon április 26-án tárgyalják. A tárgyaláson tanúk meghallgatása, befejezés várható.

Videófelvétel az esetről>>

Forrás: Tatabányai Törvényszék Sajtóosztály

Megosztás