Húsz érmet hozott el a Fighting Kempo Felcsútról

Március 24-én, szombaton a XIV. Nemzetközi Felcsút Kupa Magyar Bajnokságon kiválóan szerepelt a dorogi versenyzőket is felsorakoztató Fighting Kempo Esztergom-kertváros csapata.

26 csapat közel 200 versenyzője mérte össze tudását a Felcsúton megrendezett bajnokságon. A Fighting Kempo csapatból pedig hét versenyző kiemelkedő sikert ért el Full contact, Submission, Semi Kempo és Kata versenyszámokban. Összesen 13 arany 5 ezüst és 2 bronzérmet zártak.

Baris Lajos mind a négy versenyszámban kiválóan teljesített és minden kategóriát megnyert. Bakk Eszter is hengerelt, csak Full contactban lett második (igaz ott a fiúk között) a három arany mellé. Deák Ferenc is menetelt a Full contact és Semi Kempo aranyai mellé Submissionban és Katában is ezüstöt szerzett. Takács Martin Full contactban és Semmi Kempoban nyerte meg kategóriáját. Rafael Balázs minden színű éremből gyűjtött egyet: Full contact arany, Submission ezüst és Semmi kempo bronz. Öcse Rafael Alex Submission kategóriában jeleskedet és állhatott a dobogó legfelső fokára. Szendrei Rebeka Full contactban 63 kg-san két súly csoporttal feljebb 75 kilóban vállalta be a mérkőzést, de sajnos dobástechnikáknál kijött a súlykülönbség és így a második helyen végzet.

Gratulálunk a csapatnak és felkészítő edzőiknek Pokorni Gábornak és Pokorni Gábornénak.

Megosztás