Az esztergomi rendőrség a lakosság segítségét kéri

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/1217/2017. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2017. augusztus 11-én 11 óra 50 perckor egy férfi közlekedett az általa vezetett tehergépkocsival Úgy irányából Dág irányába az 1106 számú úton. Haladása során a 9-es kilométerszelvényben lévő enyhe jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve, vele szemből Dág irányából egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személygépkocsi érkezett, melyet egy feltehetően fehér színű Citroen gyártmányú személygépkocsi szabálytalanul előzött, ezért a tehergépkocsival vészfékezett és járművét hirtelen jobbra kormányozta az ütközés elkerülése végett, melynek hatására az útpadkán lehajtva az út szélén lévő betonfelhajtónak, majd egy jelzőtáblának ütközött.

A balesetet követően mind az ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú piros színű személygépkocsi, mind a fehér színű feltehetően Citroen gyártmányú személygépkocsi elhagyta a baleset helyszínét.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazok jelentkezését, aki a balesetet látta és arról információval rendelkezik az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó