Kategóriák: DorogHírekSport

Sportos hangulat volt a hétvégén Dorogon

December 15-16-án, pénteken és szombaton, kézilabda maratont szerveztek Dorogon a Városi Sportcsarnokban, mindemellett az év sportolója és az év edzője díjak is átadásra kerültek.

December 15-én este a sportos rendezvény díjátadó ünnepséggel kezdődött. Idén is megválasztásra került az Év Edzője, amit Knyaskó Máté a Dorogi Nehézatlétikai Club edzője nyert el. Azok az edzők is elismerésben részesültek akik nem nyerték meg ezt a díjat: Bona Gergő (kézilabda), Csapó Károly (labdarúgás), Járki Dániel (úszás).

Az Év Sportolója díjak is kiosztásra kerültek az eseményen. Az alábbi fiatalok részesültek az elismerésben: Bakos Ádám (karate), Csontos Dávid (MMA), Imrei Nóra (kézilabda), Kismóni Móric (birkózás), Manger Adrián (labdarúgás), Meczger Sára (úszás), Mészáros Áron (labdarúgás), Sárdi Tamás (futás), Selmeci József Bendegúz (labdarúgás), Simsik Cintia (kézilabda), Tamás Izabella (úszás).

A díjátadó ünnepség után megkezdődött a 24 órás kézilabda maraton, amelynek az első állomása az amatőr csapatok bajnoksága volt. A kupán az alábbi helyezések születtek: I. Dorogi focisták, II. Birkózók, III. Kézilabdás szülők, IV. Új-Hullám Dolgozói, V. Karatésok, VI. Dorogi Futókör, továbbá versenyen kívül indult az Edzők-Pedagógusok csapata is.

A maraton utánpótlás, profi, illetve senior mérkőzésekkel folytatódott, amelyek egészen szombat estig tartottak.

Vasárnap reggel a sportsorozat kiegészítéseként a Dorogi FC évzáróját tartották a sportcsarnokban. Mayer László elnök úr köszöntötte az egybegyűlteket, majd Szekér Zoltán, Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetője tartott ünnepi beszédet. Megtudhattuk, hogy hamarosan megszépül a sportcsarnok és a kicsik szebb és jobb körülmények között sportolhatnak. Az eseményen megjutalmazták korosztályonként a kiemelkedő képességű gyerekeket. A gyerekek a díjátadó után jó hangulatú akadályversenyeken vehettek részt, ahol jó szereplés esetén szaloncukrot és Dorogi FC-s tollat is kaptak az állomást vezető edzőktől.

Fotók: Dorogi Sport