Kategóriák: CsolnokDorogKesztölc

Ünnepi hulladékszállítási rend

A Kommunál-JUNK Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Karácsonyra, illetve Új Évre való tekintettel a Társaságuk által szolgáltatott településeken az alábbiak szerint történik a kommunális és a szelektív hulladék elszállítása.

2017. december 25. hétfő: a szállítás és begyűjtés változatlan. Érintett települések: Bajna, Dorog társasházi övezet, Kesztölc.

2017. december 26. kedd: a szállítás és begyűjtés változatlan. Érintett települések: Csolnok, Dág, Dorog, Epöl, Máriahalom.

2018. január 1. hétfő: nincs kommunális hulladékbegyűjtés és szállítás. Érintett települések: Bajna, Dorog társasházi övezet, Kesztölc.

Bajna és Kesztölc településeken a begyűjtést és szállítást a járatok 2018. január 6-án, szombati napon, illetve Dorog társasházi részeit január 2-án, keddi napon pótolják.

Dorog társasház övezetei: Hősök tere, Mária utca társasház, Schmidt Sándor lakótelep egész, Gáthy lakópark, Hám Kálmán lakótelep egész, Borbála lakótelep és Borbála út, Fáy András lakótelep.

Kérik a társasházak lakóit, hogy január 2-án legyenek szívesek a ketreceket nyitva hagyni, a szállítás reggel 6 órától kezdődik.

Kommunál-JUNK Kft.