Kategóriák: DorogHírek

Ünnepeltek a dorogi nyugdíjasok

A dorogi Városi Nyugdíjas Egyesület a városházán találkozott egy karácsonyi műsor keretében. A művelődési házban pedig a 75 éven felülieknek szerveztek Idősek Karácsonyát.

A Városi Nyugdíjas Egyesület idei utolsó találkozóját tartotta a városháza dísztermében december 12-én. Világi Lászlóné elnök üdvözölte a csaknem száz megjelent egyesületi tagot, majd dr. Tittmann János polgármester mondta el karácsonyi köszöntőjét. A Zrínyi Ilona Óvoda nagycsoportosai betlehemi műsorral, versekkel kedveskedtek a nyugdíjasoknak.

A 75 éven felüli dorogiaknak a hagyományokhoz híven idén is megszervezték a művelődési házban az Idősek Karácsonyát. Ezúttal is szép számban gyűltek össze a szépkorúak, akiket dr. Tittmann János polgármester köszöntött. A résztvevőknek Ajándékkosár címmel operettekből adott elő részleteket Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita.

Dorog Város Önkormányzata az idén minden dorogi 75 éven felülinek (csaknem ezer nyugdíjasnak) eljuttatta az elmúlt hetekben karácsonyi ajándékát, a 4000 Ft értékű vásárlási utalványt.

Fotó, forrás: dorog.hu

Megosztás