Kategóriák: Hírek

Korlátozások kirándulók számára

A kirándulók számára korlátozások vannak a Fekete-hegy felé vezető úton, a Két-bükkfa-nyereg között, a Rám-szakadéknál és egyéb helyeken.

A Pilisi Parkerdő Zrt. erdészeti munkálatok miatt ideiglenesen eltereli a Fekete-hegy és a Négyholdak erdei pihenőhely közötti Zöld kereszt turistaútvonalat, az elkerülő útvonalat a Fekete-hegytől induló Sárga kereszt turistajelzésen lehet elérni. Az erdészeti munkálatok várhatóan 2017. december végéig tartanak majd. A Pilisszentkereszti Erdészet munkatársai a helyszínen kirándulók számára szalagokkal és értesítő táblákkal is jelölik a turistaút-elterelést, az erdőgazdaság ezúton is köszöni a természetjárók türelmét és együttműködését.

A Pilismaróti Erdészet tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy a Nimród Hotel épületének életveszélyes állapota miatt a piros háromszög, kék sáv, kék kereszt, kék körtúra jelzésű turistautat kb. 200 méter hosszú szakaszon a rendőrség lezárta! A lezárt területet a turistaúttal párhuzamosan futó szilárd burkolatú úton, az Eötvös Lóránd utcán tudják megkerülni.

A Pilismaróti Erdészet tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy erdőgazdálkodási munkák miatt a Dobogókőhöz kapcsolódó sárga körút jelzésű turistaútról (Thirring körút) induló zöld négyzet jelzésű turistaútnak a Rám-szakadék felső bejárata és Miklós-kút közötti szakasza 2017.09.19.-től átmenetileg lezárásra kerül. A korlátozás előreláthatólag 2017. november 30.-ig lesz érvényben.

A Pilismaróti Erdészet tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy erdőgazdálkodási munkák miatt a zöld sáv jelzésű turistaútnak az Égett-hárs és Két-bükkfa-nyereg közötti részén, az Égett-hársi pihenőt követő kb. 400 méter hosszú szakasza lezárásra kerül. A lezárás várhatóan 3 hétig tart.

A Pilismaróti Erdészet tájékoztatja az erdőlátogatókat, hogy erdőgazdálkodási munkák miatt a piros sáv jelzésű turistaútnak a Rám-szakadék alsó pihenőjétől a Király-kúti-nyereg irányába haladó kb. 800 méter hosszú szakasza 2017.11.02.-től átmenetileg lezárásra kerül. A lezárás kb. 3 hétig tart és kizárólag munkanapokra vonatkozik.

Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt. (parkerdo.hu)

Megosztás