Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Szolgálaton kívüli dorogi nyomozó buktatta le a tolvajt

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy bajnai lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi 2017. szeptember 28-án délelőtt, egy bajnai családi házba bement és onnan egy telefont és női táskát ellopott. Abban készpénz és személyes okmányok is voltak. A dorogi rendőrök a tettes azonosították és őt október 3-án 8 óra 45 perckor a rendőrkapitányságra előállították. A vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív értéket mutatott. A férfi a kihallgatása során beismerte, hogy Bajna területén még két járműből is lopott. Elmondta továbbá, hogy a bűncselekmények útján szerzett pénzt minden esetben elköltötte.

A tettes október 6-án reggel újabb bűncselekményt követett el Bajnán. A Dorogi Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli nyomozója – Molnár Levente rendőr hadnagy – október 12-én 7 órakor Bajnán, egy buszmegállóban felismerte és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta a gyanúsítottat. A nyomozók a férfit kihallgatták, aki az újabb lopást beismerte.

Forrás: police.hu

Megosztás