Kategóriák: EsztergomHírek

Védőháló Családi Délután

A Szent István Napi Fesztivál keretében az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szeretettel vár mindenkit az esztergomi Rugby Clubba augusztus 19-én, szombaton 14 órától Védőháló Családi Délutánra!

Programok:

Bajnai Zöld Tündérek kézműves foglalkozása: a Bajnai Zöld Tündérek Egyesület olyan újrahasznosító foglalkozásokat tart gyerekeknek, fiataloknak, felnőtteknek, melynek alapja az Ökokör program: „Háztartászöldítés hatékonyan, közösen, tündéresen-vidáman.” Céljuk, hogy megismertessék a hagyományaink világát és az ökoszemlélet alapjait interaktív élményeken keresztül.

Bogárháton bemutatók: a Bogárháton bemutatók célja a rovarok csodálatos világának és a természet szépségének megismertetése. A Bogárréti mesék sorozat, a korábbi rendezvényünkön, a Meseösvényen bemutatott darabjai megismertettek mindenkit a legtitokzatosabb átalakulással, avagy megtudhattuk, „Miből lesz a cserebogár?” A történet folytatódik augusztus 19-én, szombaton délután.

Esztergomi Játékkunyhó (társas) játékai: a Játékkunyhó csapata könnyed, vidám társasjátékokkal és egy remek asztali sporttal vár Benneteket! A tüzes Crokinole, egy gyors, pöckölős korongcsatázás a család minden tagjának.
A társasjátékok közt pedig megtalálod az idei Év Gyermekjátékát a jeges és hűsítő IceCoolt, a billegő pingvinjeivel. Nálunk próbára teheted ügyességed, megfigyelőképességed, emlékezetedet és a szerencsédet is!

Hennafestés: csak egy perc és Te is nyersz!  Vidám és izgalmas feladatok várnak rád és a nyeremény egy hennafestés lehet. A helyszínen az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány játszóházában pedig kipróbálhatod, mekkora buborékot tudsz fújni!

A programok a Védőháló az esztergomi családokért projekt keretében a résztvevők számára költségmentesek.

Az alapítvány Facebook oldala>>

Fotók, forrás: Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány