Négyen is lebuktak térségünkben ittas vezetés miatt

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök öt ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból csütörtökön, köztük hármat Esztergomban és egyet Kesztölcön.

A rendőrök 2017. augusztus 3-án 6 óra 4 perckor ellenőriztek Esztergomban, a Bocskai soron egy elektromos kerékpárral, gépi meghajtással közlekedő férfit. A járőrök a 62 éves esztergomi lakost szondáztatták, majd mintavételre előállították.

Közigazgatási bírságot adtak a járőrök annak a 63 éves esztergomi lakosnak, akit augusztus 3-án 9 óra 1 perckor ellenőriztek. A férfi Esztergomban, a Hajnal utcában haladt járművével, amikor igazoltattak, majd szondáztatták és pozitív eredmények alapján mintavételre előállították.

A járőrök 2017. augusztus 3-án 11 óra 38 perckor Esztergomban, a Nagy-duna sétányon ellenőriztek egy Mercedes típusú gépkocsit és vezetőjét. A 75 éves férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A dorogi rendőrök 2017. augusztus 3-án 22 óra 48 perckor Kesztölcön, a Major utcában igazoltattak egy 25 éves járművezetőt. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda a szeszes ital fogyasztását megerősítette. A járőrök a fiatalember részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Forrás: police.hu