Kategóriák: DorogHírekSport

Felkészülési meccsek Dorogon

Július 6-án, csütörtökön a Dorogi FC 4-1-re kapott ki a szlovákiai MFK Lokomotiva Zvolen csapatától. Július 9-én, vasárnap pedig Dorog vendége a Vasas volt, aki 2-1-re győzte le a hazaiakat.

A Dorogi FC csapata csütörtökön délután felkészülési mérkőzést játszott az MFK Lokomotiva Zvolen csapata ellen a Buzánszky Jenő Stadionban. A dorogiaknak szerencséje volt, hiszen a 31 fokos rekkenő hőségben nem kellett még az utazással is fárasztaniuk magukat. A 15 órás kezdet ellenére sokan voltak kíváncsiak az első hazai edzőmeccsre, az új trénerre és a próbajátékosokra. A 115 éves szlovák másodosztályú csapat játékosai erős ellenfélnek bizonyultak, hiszen a végeredmény 1-4 lett.

Dorogi FC – MFK Lokomotiva Zvolen 1-4

A Vasas utolsó felkészülési meccsére készült a dorogiak ellen, amely a Beitar Jeruzsálem elleni El-búcsút követően először lépett pályára. Az angyalföldieknél mindhárom új szerzemény (Vít Benes, Lubos Kamenár, Jan Simunek) a kezdőcsapatban kapott helyet, közülük Benes még gólt is szerzett – a cseh védő a 33. percben Ádám Martin szögletét követően fejelt a bal felsőbe. Szűk tíz perccel később Kire Risztevszki növelte a Vasas előnyét, erre pedig csak Sitku Illés tudott válaszolni az utolsó percekben, így a piros-kékek győzelemmel hangoltak a DVTK elleni bajnokira.

Dorogi FC – Vasas 1-2

Fotó: dorogifc.hu
Forrás: nemzetisport.hu, dorogifc.hu

Megosztás