Kategóriák: Hírek

Több helyre is riasztották megyénk tűzoltóit a hétvégén

Tűzoltóság hétvégi mérlege: konyhatűz Lábatlanon, fakidőlés Pilismaróton és faág szakadt egy villanyvezetékre Piliscsabán.

A tűzhelyen felejtett étel miatt égett ki nagy részben egy földszinti lakás konyhája Lábatlanon, a Zalka Máté lakótelepen, szombaton este. A nyergesújfalui és a bajnai hivatásos tűzoltók egy porral oltóval megfékezték a lángokat. A lakásban ketten tartózkodtak, egyiküket a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállították kivizsgálásra.

Szombaton Pilismarótra a Dunapart utcába fakidőléshez riasztották az esztergomi hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével feldarabolták majd eltávolították a veszélyes és a forgalmat akadályozó ágakat. Személyi sérülés nem történt.

Villanyvezetékre szakadt egy faág pénteken délután Piliscsabán, Csaba Gyöngye sétányon. Az esztergomi hivatásos és a piliscsabai önkéntes tűzoltók magasból mentő szer segítségével eltávolították a növényi részt. A beavatkozás ideje alatt a szakemberek áramtalanították a vezetéket. Személyi sérülés nem történt.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Nyergesújfalu KŐ