Dorogiak nyerték az esztergomi kispályás bajnokságot

Befejeződött a 25. Városi Kispályás Bajnokság Esztergomban. Több mint 10 év után szervezték újra a bajnokságot, egyelőre egy osztályban, 10 csapattal. A nyertes pedig a dorogi Time Gate Cafe csapata volt.

Három fordulóban – ősz – tél – tavasz – dőltek el a végső helyezések. A legjobb teljesítményt a nagyon masszív és egységes, dorogi illetőségű TIME GATE CAFE nyújtotta, így méltón szerezte meg a bajnoki aranyat, a második a PORTOBELLO, a harmadik ITAL FC. előtt. A gólkirály is a győztes csapatból került ki, Flórián Márk személyében.

A díjátadás előtt egy mérkőzés is volt, ahol a győztes csapat találkozott a többi csapatból összeállt válogatottal. Ezt az összecsapást a válogatott nyerte 2-0-ra.

Ezután került sor az eredményhirdetésre és egy zsíros kenyér partira. Ezen Pál György igazgató köszönetet mondott a városi vezetésnek, személyesen Erős Gábor képviselőnek, hogy segítséget nyújtott a bajnokság újbóli beindításához és megépítették a Csarnok mellett a kifogástalan minőségű salakos kispályát. Utána Osvald Zsolt főszervező értékelte a pontvadászatot és átadta a csapatoknak a megérdemelt díjakat.

A nyári pihenő után, szeptember elején kezdődik a 26. Városi Kispályás, a szervezők reményei szerint még több csapattal.


Flórián Márk a gólkirály

Forrás: Esztergom Pézsa Tibor Sportcsarnok Facebook oldal
Fotók: Flórián Márk, Fritz István

Megosztás