Kategóriák: HírekKék hírek

Hétvége mérlege: baleset és tűzesetek

Több helyszínre is riasztották térségünk tűzoltóit: autóbaleset történt Zsámbékon. Sárisápon, Tinnyén és Esztergomban pedig tűzeset volt.

Egy személyautó és egy mikrobusz ütközött össze szombaton hajnalban Zsámbékon, a Petőfi Sándor utcában. Az ütközésben az autó utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A bajnai hivatásos, a bicskei önkormányzati és a zsámbéki tűzoltókat riasztották a balesethez, áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy sárisápi családi ház konyhája szombaton délután, a Hunyadi János utcában. A lángok továbbterjedését a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, valamint a sárisápi önkéntes tűzoltók akadályozták meg. A házban egy ember tartózkodott, neki nem esett baja. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Száraz aljnövényzet, gaz és szemét égett pénteken Tinnye és Perbál között, Esztergomban a Knorr János utcában, majd a Bíróréti úton, végül Környén az ötödik dűlőn, ahol a tűz átterjedt egy szabadtéri illemhelyiségre is. A helyszíneken a bajnai, az esztergomi hivatásos és a piliscsabai önkéntes tűzoltók avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotó: Bajna KŐ

Megosztás