Kategóriák: DorogHírek

Kosbor 2017

Már csak néhány nap és részt vehetünk Dorog egyik legnagyobb ünnepén, a Kosbor Fesztiválon. A június 9-től 10-ig tartó rendezvényen a finom ételek és italok mellett különböző stílusú koncertekkel várnak a szervezők.

Szivek Pince, Kősziklás Borászat, Mokos Családi Pincészet, Fülöp Pince, Farkas Dezső, Bősze Csaba, hogy csak néhány kiváló borászt említsünk azok közül, akik kiállítanak a Kosbor fesztiválon. Rajos Szilvi házi fagylalttal, Puksa Edit pedig álomréteseivel és krémeseivel várja az édesség szerelmeseit. Mindemellett lesz Gyerek Kosbor, pizza- és limonádékészítés is.

Június 9. péntek:

18 órakor Petruska, a hagyományos rockzenei felállást következetesen mellőző, minimalista formációja meglepő erővel tölti be a színpadot.

19.30-kor kezdődik a fesztivál bora kiválasztás.

20.30-tól az ország legjobb basszusgitárosa Lattmann Béla, Nikával élő nagykoncertet ad.

22 órától a Made in Együttes tart fergeteges koncertet, a zenekar repertoárja a 70-es, 80-as évek örökzöld Latin-Funky és Disco slágereit egyaránt tartalmazza.

23.30-kor kezdődik az utcabál. Dj Tomy Slow neve ismerős minden retro discot kedvelőnek, ő fogja keverni a lemezeket az esti buliban.

Június 10. szombat:

A Kosbor fesztivál kísérőrendezvénye az Ünnepi könyvhét 3. napja, amelyet rendhagyó módon nem a könyvtárban, hanem az Otthon téren rendeznek meg. 13 órakor érkezik Sediánszky Nóra vendégelőadó és kísérője Halmos Fatime. 14 órától az írónő bemutatja Velence útvesztői című könyvét, majd a szerzővel Dankó József beszélget. Ezután a résztvevők is feltehetik kérdéseiket.

16 órakor Varga Lilla – Mike Ariel koncertjét hallgathatjuk meg.

17 órától a Bohemian Acoustic igazi gitárzenével és remek hangulattal vár mindenkit.

18.30-tól a Fool Moon popslágerekkel és népdalokkal ad élő nagykoncertet.

20:30-tól a Margaret Island élőzenés nagykoncertjén vehetünk részt.

22 órakor pedig Dr. Böri gondoskodik a hangulatról: Táncoljon a tér!

A Kosbor Facebook oldala>>

A Kosborra szóló fesztivál borospoharat 700 Ft-os áron vásárolhatjuk meg a Városi és Térségi Programirodában (Dorog, Bécsi út 42.), vagy a helyszínen.

Megosztás