Kategóriák: DorogHírek

Sikeres volt a MÁV toborzója Dorogon

Május 26-án a MÁV-csoport négy helyszínen várta az érdeklődő álláskeresőket: Budapesten a Keleti és a Déli pályaudvaron, vidéken a celldömölki vasútállomáson, Dorogon pedig a József Attila Művelődési Házban.

A dorogi helyszín kiválasztásánál elsődleges szempont volt a munkaerő pótlása a MÁV-csoport dorogi és környékbeli (Esztergom, Tokod, Komárom, Óbuda, Tatabánya, Nyergesújfalu, Neszmély), valamint a budapesti telephelyeire. Elsősorban biztosítóberendezési műszerész, villanyszerelő végzettséggel felsővezeték-szerelő, középfokú végzettséggel kocsirendező munkakörbe, érettségivel pedig jegyvizsgálónak, forgalmi szolgálattevőnek, illetve Flirt motorvonat-vezetőnek kerestünk jelölteket. A felsorolt pozíciók nagy részére hölgyek jelentkezését is örömmel fogadtuk.

Az állásbörzét a helyi munkaügyi központtal közösen szerveztük meg, és az együttműködés különösen sikeresnek bizonyult. Több száz álláskeresővel találkozhattunk ezen a napon, a résztvevők negyede aktív érdeklődést mutatott a pozíciók iránt. Közülük többen már a helyszínen leadták jelentkezésüket. A munkalehetőségeken kívül egyéb témákban is készségesen adtak felvilágosítást a kollégáink. Sokan érdeklődtek az iránt, hogy miként lehet részt venni a vasúttársaság pályakezdő diplomásoknak szóló programjában, illetve a frissdiplomások esetében milyen pozíciók várnak jelenleg betöltésre a vasúttársaságnál. Sok kérdést kaptunk az iskolásoknak szóló pályaorientációs programunkkal kapcsolatosan, valamint a MÁV-csoport belüli képzési lehetőségekről.

Az ősz folyamán induló tanfolyamainkra továbbra is várjuk a jelentkezőket a MÁV csoport karrier oldalán: www.mavcsoport.hu/karrier, illetve a karrier@mav.hu email-címen. Amit ajánlunk: hosszú távú, biztos munkahely, stabil, kiszámítható jövedelem, az átlagosnál magasabb pótlékok, szakmai fejlődési lehetőség, széleskörű béren kívüli juttatások, utazási kedvezmény, önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás.

Az állásbörze bebizonyította: Magyarország minden pontján – így Dorogon is – fellelhetők leendő kollégák és kiváló vasutasok.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Fotó: illusztráció

Megosztás