Kategóriák: DorogHírek

Gyermeknapi Modellőrület Dorogon

Május 28-án, vasárnap 9.30-tól 17.00-ig idén is megrendezésre kerül a Modellőrület! Gyermeknap című rendezvény. Ezen a napon színes programok várják a gyerekeket a dorogi Otthon téren.

A város óvodái és a családsegítõ szolgálat szakemberei kézműves foglalkozásokat szerveznek, az eseményen a gyerekek kipróbálhatják a kavics festést, a tészta fûzést, a fonott karkötõ készítést, de kaphatnak csillámtetkót is. A Művelődési Házban legokiállítás várja az érdeklődőket, ahol megcsodálhatják a kreatív alkotásokat és a kihelyezett legókból építhetnek is. A Bogáncs Kisállatotthon Alapítvány kutyás bemutatót tart, ahol a felelős állattartásról is többet tudhatnak meg a gyerekek. A modellek szerelmesei három állomáson irányíthatják a miniatűr járműveket: hajók, harci gépek, tankok. A nagyobbak pedig a Talmácsi Ring jóvoltából igazi motorokat és oldtimer kisautókat próbálhatnak ki egy felépített pályán. Természetesen a felfújható légvárak is megtalálhatók lesznek az eseményen.

A rendezvényen a Staféta zenekar biztosítja a hangulatot. A helyszínen kemencés lepény, grillkolbász, pizza, fagylalt, jégkása és vattacukor is kapható lesz.

Forrás: dorog.hu, Dorog és Térsége Facebook oldala
Fotók: Dorog és Térsége

Megosztás