Kategóriák: DorogHírekSport

Balmazújvárossal játszik Dorog

Április 16-án, vasárnap délután 16.30-kor a Dorogi FC vendége, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő lesz a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban.

Dorogi FC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő
NB II. Merkantil Bank Liga 30. forduló
Időpont: 2017. április 16. Vasárnap 16:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: LOVAS LÁSZLÓ Asszisztensek: HORVÁTH ZOLTÁN (F), HOFBAUER ROLAND

Csapatunk a héten már a második bajnoki mérkőzését játssza Vasárnap délután 16:30 órától a Merkantil Bank ligában, ezúttal hazai pályán. Az ellenfél a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata lesz, akik ellen az őszi szezonban 2:1-es vereséget szenvedtünk idegenben. Itt az idő revansot venni!

Az UEFA Pro-licences vezetőedző, Feczkó Tamás által irányított társaság a tabellán a 4. helyen áll – 16 győzelemmel 5 döntetlennel és 8 vereséggel. A rúgott (32) illetve a kapott (27) gólokat tekintve is a középmezőnyhöz tartoznak. A bajnokságban eddig 14 idegenbeli mérkőzésen jól szerepeltek, 7 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség a mutatójuk.

A mieink, a Cegléd elleni döntetlennel egy helyet rontva a 10. pozícióban – 11 győzelemmel 8 döntetlennel és 10 vereséggel – várják a balmazújvárosi csapat elleni összecsapást.
(Gólkülönbség: 30-27)

A két csapat között jelenleg 12 pont a különbség. Dorog: 41 pont, Balmaz Kamilla: 53 pont

A dorogifc.hu szerkeszősége megkérdezett egy dorogi és egy balmazújvárosi játékost, hogy mit várnak a mérkőzéstől?

Kővári Róbert (Dorog): Nagyon jó szériában van most a csapat és arra számítok, hogy tovább folytajuk ezt a sikeres sorozatot. Megint stabilak leszünk hátul, gyors támadásokat vezetünk, elől pedig értékesítjük a  helyzeteinket és megnyerjük a meccset, így tovább erősítjük pozíciónkat a középmezőnyben. Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, vagyis a tíz között végezzünk – sőt minél előrébb – a szezon végén, csak így, pozitívan gondolkodhatunk és megyünk előre.

Farkas Balázs (Balmaz Kamilla): Visszaemlékezve az őszi meccsre, egy masszív, jó csapat volt a Dorog, fiatal, pörgős, technikás játékosok kiegészülve rutinos öreg rókákkal, mint Sitku Illés, akivel még a Videotonban játszottam együtt. Tudjuk, hogy tavasszal még egy tapasztalt focista csatlakozott a Doroghoz, Simon Attila személyében. Szóval nem lesz könnyű dolgunk, de mi magunknak magasra tettük a lécet és ennek megfelelően szeretnénk játszani. Kisebb hullámvölgyben voltunk, de a Nyíregyháza legyőzésével újabb lendületet kaptunk és remélem ez kitart egészen a szezon végéig. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a Dorog elleni akadályt és megnyerjük a mérkőzést.

Hajrá Dorog!

Fotó, forrás: dorogifc.hu

Megosztás