Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Droggal kereskedtek Sárisápon

A Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást két sárisápi lakos ellen.

A gyanúsítottak az utóbbi hónapokban Sárisáp területén több környékbeli fiatalnak kábítószernek minősülő anyagokat értékesítettek.

A nyomozók a 27 éves férfi lakását átkutatták és a konyhában különféle tárolóedényekből bruttó 224,2 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a hűtőszekrényből bruttó 84,9 gramm kábítószergyanús fehér kristályos anyagokat, továbbá adagoláshoz, csomagoláshoz szükséges tárgyakat foglaltak le.

A bűnügyi osztály munkatársai a 24 éves férfi lakásán további bruttó 196,8 gramm marihuánát, digitális mérleget és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a két férfit mintavételre előállították és a velük szemben alkalmazott drog gyorsteszt eredménye a tiltott szer használatát megerősítette.

A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Fotók, forrás: police.hu