Kategóriák: DorogEsztergomHírek

Nem világít a háza előtt a lámpa? Mobilapplikációval jelezheti!

Az E.ON területén már 59 településen elérhető a közvilágítási hibabejelentő applikáció, többek között Dorogon is!

Az E.ON kiemelt hangsúlyt fektet közvilágítási hálózatának karbantartására, valamint a fellépő közvilágítási hibák gyors javítására. Ezért fejlesztett ki társaságunk egy új, mobil eszközön használható alkalmazást, amellyel ügyfeleink bejelenthetik a közvilágításban tapasztalt meghibásodást, azokról a településekről ahol társaságunk javítja a közvilágítást. Legyen szó kiégett izzóról, sérült lámpatestről, vagy bármilyen megrongált és emiatt veszélyessé váló eszközről, az alkalmazáson keresztüli hibajelzés segítségével az E.ON szakemberei még rövidebb időn belül tudomást szereznek a problémáról, így gyorsabban elkezdhetik a hiba elhárítását, javítását.

A Közvilágítási hibabejelentő applikáció használata rendkívül egyszerű és gyors, hiszen az alkalmazás érzékeli (GPS koordináták segítségével), hogy pontosan hol van bejelentő, honnan küldi a hibabejelentést, így csak a hiba jellegét kell pontosítani néhány fotó és beazonosítást segítő adat beküldésével.

Egy gyors regisztráció után – amit elegendő egyszer megtennie – az alkalmazás már használható is. Amennyiben a GPS koordináták alapján olyan területen tartózkodik, ahol a szolgáltatás igénybe vehető és közvilágítási hibát észlel, csak készítsen egy fényképet az alkalmazás segítségével, adja meg a hiba beazonosításához szükséges információkat, hogy ezzel is könnyítse a hibaelhárítást. Ha épp nincs a bejelentés helyszínén rendelkezésre álló adatkapcsolat, akkor a legközelebbi kapcsolódásnál akár WIFI, akár mobil internet segítségével az applikáció elküldi a bejelentést.

Az alkalmazás már ingyenesen letölthető iPhone, Windows és Android készülékekre, akár azonnal az alábbi QR kódok beolvasásával.

Iphone
Windows
Android

Az alábbi településeken vehető igénybe jelenleg a szolgáltatás:
ABÁDSZALÓK, ADONY, BADACSONYTOMAJ, BAKTALÓRÁNTHÁZA, BALATONFÖLDVÁR, BONYHÁD, CELLDÖMÖLK, DÉVAVÁNYA, DEVECSER, DOMBRÁD, DOROG, ERCSI, ESZTERGOM, FERTŐD, FERTŐSZENTMIKLÓS, GÁRDONY, GYOMAENDRŐD, HEREND, IBRÁNY, JÁNOSSOMORJA, KEMECSE, KENDERES, KUNHEGYES, LETENYE, MÁGOCS, MÁNDOK, MÁRIAPÓCS, NÁDUDVAR, NAGYHALÁSZ, NAGYKANIZSA, NYERGESÚJFALU, NYÍREGYHÁZA, NYÍRLUGOS, NYÍRTELEK, ŐRISZENTPÉTER, PANNONHALMA, PÁPA, POLGÁR, POLGÁRDI, PUSZTASZABOLCS, PÜSPÖKLADÁNY, RÁCALMÁS, RAKAMAZ, RÁKÓCZIFALVA, RÉPCELAK, SIMONTORNYA, SOPRON, SZEGHALOM, SZOMBATHELY, TÉT, TISZAFÖLDVÁR, TISZAVASVÁRI, VAJA, VÁMOSPÉRCS, VASVÁR, VÉP, ZALALÖVŐ, ZALASZENTGRÓT, ZAMÁRDI

Forrás: eon.hu

Megosztás