Kategóriák: EsztergomHírek

Akkor és Most Jármű Expo

Április 29-e és május 1-je között Akkor és Most Jármű Expoval egybekötött Lampionos Hajós Felvonulást és Majális Zenei Fesztivált rendeznek Esztergomban a Rugby Club Hotel rendezvényterületén.

A rendezvény részleteiről a Dorogi-medence Regionális Hírportál Tankó Józsefet, az Akkor és Most Jármű Expo 2017 kommunikációs munkatársát kérdezte.

Tankó József elmondta, hogy a Jármű Expo mellett a Majális Zenei Fesztivál párhuzamosan fut a Rugby Club Hotel rendezvényterületén, a Lampionos Hajós Felvonulás pedig a Kis-Dunán lesz. Hozzátette, hogy tavaly volt az első Jármű Expo Esztergomban, ami hatalmas sikert aratott, ezért idén is megrendezik.

Megkérdeztük milyen járművekkel találkozhatunk az eseményen. Kiderült, hogy az Akkor és Most Jármű Expo keretein belül veterán autók, kerékpárok, motorok mellett repülőgépeket, motorcsónakokat és sok más egyéb izgalmas látnivalót tekinthetünk meg, ami egyaránt érdekes lehet a gyermekeknek és felnőtteknek is. A veterán járművek mellett, természetesen a modern kor járművei is megjelennek a kiállításon.

AKKOR ÉS MOST JÁRMŰ EXPO 2017
Lampionos Hajós Felvonulás, Majális Zenei Fesztivál
Időpont: 2017. április 29. szombat, 13.00 – május 1. hétfő, 21.00
Helyszín: Esztergom, Rugby Club Hotel rendezvényterülete és Nagy Duna sétány

Belépés: ingyenes

A programokról részletesen>>

Fotók: jarmukiallitasesztergom.hu