Kategóriák: HírekKesztölc

Kesztölci bor a legnagyobb borfesztiválon

Donald Trump borászata mellett, a kesztölci Szivek Pince borai is helyet kaptak az ország egyik legnagyobb borfesztiválján a VinCE Budapest rendezvényentudta meg a kesztolc.hu

A Szivek Pincészetet nyáron a Londoni Borfesztiválra hívták meg, nemrég pedig az amerikai nagykövetségen az elnökválasztás éjszakáján az ő boraikat kínálták a fogadáson. Februárban Bécsben mutatták be boraikat.

A Szivek Pincét a neves Mandiner.bor is felkapta, így írnak róluk:

„Szivek Pince, 2015-os zöld veltelini trilógia. A három bornak a lényege, hogy máskor szüretelték és máshogy dolgozták fel őket, de ugyanarról az ültetvényről származnak. Olyan, akár az egyetemi évek. Az első év könnyű, a középső már kicsit nehezebb és a vége a legkomolyabb. A borász, Szivek Péter szerint az első a csajozós, a második a szakmai, a harmadik pedig a világmegváltó filozófiai viták bora.”

A hazai borvilág legnagyobb rendezvénye, a VinCE Budapest Elnökök és Uralkodók borairól fog szólni március 17-e és 19-e között a Corinthia Budapest Hotelben.

Az Elnökök és Uralkodók borai című masterclass nem a borszakma, hanem a politika vezető alakjainak kedvenc tételeit sorakoztatja fel. Az idei évben több mint 160 kiállító mutatkozik be a szakmai és nagyközönségnek, csaknem 1000 fajta borral.

A helyszín – ahogy az előző hét alkalommal – a Corinthia Hotel Budapest. A Szivek Pince a 82-es standnál lesz elérhető.

Fotó: facebook.com/szivekpince

Megosztás