Kategóriák: DorogHírekSport

Mosonmagyaróvárral játszik Dorog

Az NB II. Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, március 12-én, vasárnap 14.30-kor a Dorogi FC a Mosonmagyaróvári TE vendége lesz az ottani MTE Sporttelepen.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács J. Zoltán
Asszisztensek:
Kulman Tamás, Király Zsolt

A Dorogi FC interjúja a vezetőedzőkkel:

Németh Szabolcs (Dorog): Úgy gondolom, hogy a csapat jól felkészült a meccsre. Eltiltott játékosunk nincs, egy sérültünk van, Koronczai Beni, akit a héten műtöttek a térdével és mihamarabbi felépülést kívánunk neki. Összességében egy nehéz összecsapásra számítok az MTE ellen, akikkel mindig kemény csatákat vívtunk, mint pld. tavaly az NBII-be való feljutáskor. Nagyon jól szerepelnek, az NBII meglepetés csapata, senki nem számított erre. Szervezetten védekező, támadásokban stílusosan játszó gárda. Van egy-két kiemelkedő játékosuk, elsősorban Laki Balázsra gondolok, akinek a semlegesítése kulcsfontosságú lesz a meccsen illetve a pontrúgások levédekezése lesz még fontos feladat. Bízom benne, hogy a Csákvár és a ZTE ellen mutatott lelkesedés és hozzáállás jellemzi majd a csapatot, és a kapu előtt jobb döntéseket hozunk, mert akkor van esélyünk, hogy elhozzuk a 3 pontot Mosonmagyaróvárról.

Király József (MTE 1904): Ellenfelünk fegyelmezett csapat, egyénileg jó képességű játékosok alkotják, akik csapatként is jól működnek együtt. Mindig kemény, harcos meccseket játszottunk egymás ellen, most is hasonlóra számítok. Legutóbb a Dorog otthon tartotta a 3 pontot ellenünk, most viszont nem lennék szomorú, ha ez fordítva lenne.

Fotó: dorogifc.hu (Dorogi FC – ZTE mérkőzés)

Megosztás