Kategóriák: DorogHírekSport

Régiós felmérő és továbbképzés Dorogon

Március 4-én az Új-Hullám SE rendezte meg a Közép-Dunántúli Régió, úszó felmérő versenyét a dorogi Nipl Stefánia Uszodában. Az eseményt az edzők és szülők számára megtartott, nagy figyelemmel kísért előadás zárta. A versenyen azok a 2004-2006-os születésű régiós úszók indultak, akik tagjai a Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai Programjának. Ez a program hivatott arra, hogy az egész országban felfedezze és gondozza az egyesületekben felbukkanó fiatal tehetségeket. A versenyek jó alkalmat adnak az úszók fejlődésének nyomon követésére és a szakmai találkozásokra, képzésekre is.

A képzés keretében az Új-Hullám SE meghívására Opál Róbert természetgyógyász, mikrobiológus, adott át nagyon sok hasznos ismeretet az edzőknek, szülőknek a gyereksportolók helyes táplálkozásáról és pihenésének fontosságáról, amelyeket beépíthetnek a napi felkészülési folyamatba.


Opál Róbert egy korábbi dorogi előadása

A pozitív visszajelzések alapján elképzelhető, hogy ennek az előadásnak más helyszínen és alkalommal is lesz folytatása – az Új-Hullám SE pedig azt reméli, hogy máskor is vendégül láthatja Dorogon a régiós klubokat, versenyzőket.

Fotó, forrás: Új-Hullám SE

Megosztás