Dorog és térsége az Utazás Kiállításon

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület is kilátogatott idén az Utazás Kiállításra. Az egyesület a kiállításra a dorogi térség programcsomagjaival, aktív kikapcsolódást kínáló túraprogramjaival érkezett. A turizmus egyesület önálló standjára március 2-a és 5-e között látogathatunk ki a budapesti Hungexpora.

Simon Petrát, a dorogi TDM programiroda munkatársát kérdeztük a kiállításról.

Az első napon milyen volt az érdeklődés a dorogi térség iránt?

Folyamatosan érkeztek érdeklődők, gyakorlatilag egy percre sem lehetett „elszabadulni” a pulttól. Rendkívül népszerűnek bizonyulnak térségünk aktív kikapcsolódási lehetőségei, valamint a kiállított piknikkosár tartalma is sokak fantáziáját beindította. 🙂

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület, melyik településeket képviseli a rendezvényen?

Csolnokot, Piliscsévet, Sárisápot, Kesztölcöt és természetesen Dorogot is, Nyergesújfalut.

Milyen termékekkel és programcsomagokkal várjátok az érdeklődőket?

Pultunknál elérhető 19 térségi szolgáltató szóróanyaga, valamint a saját programcsomagjainkat tartalmazó kiadványunk, amelyben egy 20%-os kedvezmény kupon is található. A kiállított „piknik kosárban” pedig helyi bor, pezsgő, sonka sajt, zöldségek, levendulaszörp, méz, kifli található.

A programcsomagokkal itthon is találkozhatunk majd, esetleg egy kiajánló formájában?

Igen, „Piknik túrák a vidék ízével” kiadványunk elérhető a Városi Programirodában a dorogi Gáthy Zoltán Városi Könyvtár épületében, valamint online is elérhető.

Köszönjük a válaszokat, reméljük, sokan keresik majd fel a napokban Dorog és térsége standját, ezzel szélesítve a turizmusra való érdeklődést Dorogon.

Mi is köszönjük a jókívánságokat és reméljük, sikerül Dorog és térségét népszerűvé tenni az egész ország előtt.

A Piknik túrák a vidék ízével című kiadvány megtekintése>>