Ittasan vezettek

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök 48 óra alatt 7 ittas gépkocsivezetőt szűrtek ki a forgalomból, köztük kettőt Esztergomban.

Az esztergomi rendőrök 2017. február 11-én 20 óra 3 perckor egy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból. A férfit Esztergomban, a Vasas utcában igazoltatták, majd előállították mintavételre. A járőrök a 74 éves esztergomi lakos vezetői engedélyét elvették.

Ittasan okozott balesetet az a 29 éves esztergomi lakost, akivel szemben 2017. február 12-én 20 óra 15 perckor igazoltattak a rendőrök. A járőrök megállapították, hogy a fiatalember vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett. A férfi Esztergomban, a Bánomi úton hajtott egy villanyoszlopnak.

Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas és bódult állapotban lévő járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság