Kategóriák: Hírek

Szakszerű ajtó és ablak beépítés

Az ingatlan felújítás első lépése az ajtó lecserélése, illetve a nyílászárók kicserélése. Az ajtó és ablak beépítés előtt alaposan kell tájékozódni a munkafolyamat menetéről, a termékek kiválasztásáról és a tapasztalt, megbízható szakembereket foglalkoztató vállalkozásokról.

Az ajtó beépítés menete

Az ajtó beépítés évszaktól függetlenül bármikor elvégezhető. A szakszerűtlen munka többet árthat a felújítás során, mint segíthet. Szakemberhez fordulni több szempontból kifizetődőbb: a mesterember már a tervezéstől kezdve segít megvalósítani az elképzeléseket, ha pedig valami nem kivitelezhető, akkor alternatív javaslatokkal él. A szakember segédkezik kiválasztani az ajtó anyagát, méretét, színét, hogy az új ajtó egyszerre legyen ízléses, remek hang- és zajszigetelő, valamint védje az ingatlant. A hozzáértő szakember gyorsabban, ügyesebben és pontos eszközök használatával végzi az ajtócserét, s ezzel a munkadíj olcsóbb lesz, mintha a tapasztalatlan tulajdonos okozna plusz károkat.

Ablak beépítés lépései

A nyílászárók cseréje előtt meg kell tervezni, hogy az ablakokon keresztül minél több napfény és oxigén jusson az otthon belső terébe, hogy milyen nyitási lehetőséggel rendelkezzenek: fix, nyíló, bukó, vagy bukó-nyíló. A vásárló választhat egyszárnyú, kétszárnyú-tokosztós, kétszárnyú-középfelnyíló, illetve háromszárnyú ablakot. Azonkívül az ablakválasztásnál fontos a stílusos megjelenés, a biztonság, a hőszigetelő-képesség, a zajszigetelő-képesség, az ablak ára, anyaga és mérete. A tervezéssel és a munkálatokkal kivitelezőt ajánlott megbízni.

A kivitelező

Az ajtócsere és az ablak beépítés összetett, bonyolult munkafolyamat. A feladatra ajtók és nyílászárók forgalmazásával, valamint szerelésével foglalkozó vállalkozást ajánlott felkeresni. A FOXDREAM munkatársai évtizedes tapasztalattal, tudással és szakértelemmel rendelkeznek a munkával kapcsolatban. A www.foxdream.hu oldalon elérhető cég kiváló minőségű alapanyagokból készült, széles palettán mozgó, innovatív termékkínálatából minden ingatlantulajdonos könnyedén választhat. Az ügyfélbarát budapesti kivitelező a munka során árajánlatot készít, helyszíni szaktanácsadást kínál, felmérést, illetve termék kiszállítást biztosít. A cég az ajtó beépítést és a nyílászáró cserét követően igény esetén éves karbantartást végez.

Megosztás