Laptopot lopott, majd egy dohányboltba tört be

Laptopot lopott, majd egy dohányboltba tört be

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 36

Az egyik tettes műszaki cikkeket és laptopot lopott egy esztergomi szállón lakó férfitól, majd később betört egy dohányboltba. A lopott laptopot egy másik férfi ellopta, aki azt eladta az orgazdának.

A kecskeméti férfi 2020. december 12-én 20 óra körül egy esztergomi szállón bemenet az egyik lakó szobájába és onnan különböző műszaki cikkeket, valamint laptopot lopott el. A zsákmányt később a saját szobájába vitte és az ágyneműtartóba rejtette. A tettestől az este folyamán ismeretlen személy a laptopot ellopta. K. Patrik másnap hajnalban Kecskemétre akart utazni, ezért hajnalban a vasútállomásra indult. Útközben egy dohányboltra lett figyelmes, annak kerítésen átmászott és a bolt ajtaját berúgta. Az üzletben talált pénzzel együtt sietősen távozott. A pénzből még ezen a napon Budapesten és Kecskeméten vásárolt.

A feljelentést követően az esztergomi rendőrök megállapították, hogy a laptopot a szintén szállón lakó 26 éves szamosszegi férfi lopta el a kecskeméti tettestől. A nyomozók azt is megállapították, hogy a műszaki cikket egy 31 éves tunyogmatolcsi férfi vette meg áron alul, aki szintén az egyik esztergomi szállón lakott. Az esztergomi nyomozók mind a három férfit gyanúsítottként kihallgatták. A kecskeméti és a szamosszegi lakosok ellen lopás, a tunyogmatolcsi lakos ellen orgazdaság miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók laptopot lefoglalták.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top