Vádat emelhetnek a dorogi pálinkás tolvaj ellen

Vádat emelhetnek a dorogi pálinkás tolvaj ellen

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 59

A dorogi nyomozók egy 48 éves helyi lakos ellen javasolnak vádemelést, aki szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket és pálinkát lopott egy tárolóhelyiségből.

A gyanú szerint a tettes 2020. május 24-én este bement egy dorogi ingatlan udvarára, és onnan egy tárolóból szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket lopott el. A férfi a termékek egy részét magával vitte és azt később eladta, az értük kapott pénzt felélte. Amit nem vitt magával, azokat elrejtette, a tárgyak később előkerültek. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 48 éves helyi lakost, akit május 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók azt is megállapították, hogy B. Tivadar május 15-én is lopott ugyanabból a melléképületből. Akkor pálinkát, színesfémet és szintén konyhai edényeket vitt magával. Az italt elfogyasztotta, a többi terméket eladta, a kapott pénzt elköltötte. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top