Tatáról lopott gépjárművet egy táti férfi

Tatáról lopott gépjárművet egy táti férfi

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Tát Comments Off 103

Az esztergomi rendőrök fogták el azt a 20 éves visszaeső táti férfit, aki a tatai autóbusz-pályaudvarról lopott el egy gépjárművet.

A gyanú szerint a tettes 2020. július 25-én éjszaka bement a tatai autóbusz-pályaudvar gépkocsivezető pihenőhelyiségébe, és ott autóbusz indítókulcsokat vett magához. A 20 éves férfi ezt követően távozott az épületből, a kulcsok egy részét később eldobta. Egy távirányítós autókulcsot is zsákmányolt, annak segítségével egy közelben parkoló autót kinyitott, a járművet beindította és elhajtott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor feljelentést tett rendőrségen. A tatai nyomozók adatgyűjtést végeztek és ekkor azonosították a tettest. A beszerzett adatok alapján információ merült fel arra vonatkozóan, hogy az elkövető Esztergom téréségben fog közlekedni.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei még ezen a napon 19 óra 42 perckor a városban észlelték a személygépkocsit, amit megállítottak. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a járművet a 20 éves keresett férfi vezette. Őt az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd onnan a Tatai Rendőrkapitányságra előállították. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy pénzt akart szerezni, ezért a gépkocsit el akarta adni. A tatai nyomozók a táti lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a gépjárművet, és az ellopott kulcsok egy részét lefoglalták. A sértett a személyautót sértetlenül visszakapta. A tettes nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top