Meggymagozót, csapot és bojlert is lopott

Meggymagozót, csapot és bojlert is lopott

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 181

A Dorogi Rendőrkapitányság három rendbeli lopás elkövetésével gyanúsít egy 48 éves férfit, aki a napokban egy dorogi büfé épületéből lopott el használati tárgyakat.

A kerítést átmászva jutott be egy dorogi büfé épületébe ismeretlen személy 2020. június 13-ára virradóra. A tettes letépett a konyhából egy csapot és egy rézcsövet, majd magával vitt egy bojlert és egy piaci sátrat az épületből. Az udvaron lévő kukoricafőzőt is megrongálta, azt is el akarta vinni, de nem járt sikerrel. A tulajdonos, amint észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A helyi járőrök azonnal az elkövető felkutatására indultak, aki a nap folyamán visszatért a bűncselekmény helyszínére, itt sikerült elfogniuk. A 48 éves B. Tivadart előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a férfi követett már el hasonló bűncselekményt. Egy hónappal korábban egy dorogi házhoz tartozó melléképületbe ment be, ahonnan meggymagozót és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. B. Tivadar ellen három rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top