Arcon ütötte, mert ingatlanja előtt parkolt Lábatlanon

Arcon ütötte, mert ingatlanja előtt parkolt Lábatlanon

Hírek, Kék hírek Comments Off 191

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot egy férfi ellen, aki azért rúgta meg a sértettet, mert az a pincéje előtti útszakaszon várakozott a gépjárművével.

A sértett férfi tavaly március 2-án reggel gépkocsijával a lábatlani Papréti pincesorra tartott, ahol éppen disznóvágást tartottak az egyik ismerősénél. Az utcában a sértett az ismerőse pincéjét nem tudta megközelíteni, mert a pince előtt egy másik gépjármű várakozott, annak vezetője intett sértettnek, hogy néhány perc múlva eláll a gépkocsival, ezért sértett a saját gépkocsijával félrehúzódott az úton.

A vádlott gépkocsival ekkor érkezett meg az ezen az úton lévő saját hétvégi házához és kérdőre vonta sértettet, hogy miért éppen az ő telke előtt parkol. A vádlott és a gépkocsi mellett álló sértett közötti szóváltás közben a vádlott agresszíven közeledett sértetthez, aki érezte, hogy tettlegességre fog sor kerülni, ezért levette a szemüvegét. Ezután a vádlott egy alkalommal sértett felé rúgott, amely rúgás nem találta el a sértettet, majd ököllel legalább egy alkalommal kis-közepes erővel arcon ütötte a sértettet, aki emiatt a földre került.

A sértettnek az ütés következtében nyolc napon belül gyógyuló homloktáji és orrtáji sérülése keletkezett, de a támadó férfi akkora erőt fejtett ki, hogy akár nyolc napon túl gyógyuló arccsont, orrcsont törést is okozhatott volna neki.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, valamint kötelezze az eljárás során felmerült 33.233,- Ft bűnügyi költség megfizetésére.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top