Hárman kettő ellen

Hárman kettő ellen

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 198

Az Esztergomi Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult ügyben indítványt tett két férfi és egy nő letartóztatására, akik hajnalban két sértettől vették el erőszakkal a pénzüket.

A sértettek 2019. október 8-án az esztergomi sörözőben ismerkedtek meg az elkövetőkkel, akik a sértettek bizalmába férkőztek, észrevették, hogy az egyik sértett nagyobb mennyiségű készpénzt tart magánál.

Az elkövetők és a sértettek a sörözőből egy másik bárba mentek, ahol tovább folytatták az italozást, végül éjfél után a sértettek elköszöntek, és a bárból elindultak. Az elkövetők ekkor elhatározták, hogy a sértettek pénzét megszerzik. A két férfi gyanúsított kissé lemaradt, hogy a sértettek ne vegyék őket észre, mialatt a nő utolérte sértetteket, akiknek szexuális kapcsolatra ajánlkozott.

A helyszínen megjelent a két férfi gyanúsított, akik színleg számonkérték a sértetteket, hogy miért ölelgették a nőt. Az egyik férfi ököllel többször megütötte az egyik sértettet, a földre rántva is bántalmazta, miközben a nő kivette a sértett nadrágja zsebéből 200.000,- Ft-ot. A földre rántott sértett a másik zsebében tárolt 93.000,- Ft-ját kivette és a szájába tette, hogy ezzel megakadályozza annak elvételét, de a nő a sértett szájából is megpróbálta kitépni a pénzt.  Ezután a nő is bántalmazta a földön lévő sértettet.

Mindez idő alatt a másik férfi gyanúsított a másik sértettet a földre nyomta, ott lefogta, és a sértett nadrágja zsebéből kivette a 340.000,- Ft értékű mobiltelefonját és azt a saját zsebébe tette.

Az ügyészség indítványozta a három elkövető letartóztatásának elrendelését, mert megalapozottan feltehető, hogy a bizonyítást veszélyeztetnék, valamint a büntetőeljárásban elérhetetlenné válnának.

A bíróság a gyanúsítottak letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Fotó: police.hu
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top