Rátámadt egy nőre Lábatlanon, vádat emeltek ellene

Rátámadt egy nőre Lábatlanon, vádat emeltek ellene

Hírek, Kék hírek Comments Off 108

Egy agresszív férfi ellen emeltek vádat, aki Lábatlanon egy sétáló nőhöz odalépett, majd megpofozta. A férfi visszaesőnek számít, hiszen testi sértés miatt ült már egy évet!

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki 2019. február 5-én 5 óra 45 perckor Lábatlanon a mellette elhaladó sértett nőhöz lépett, kiáltott valamit, amit a sértett nem értett, majd minden előzmény nélkül rátámadt a sértettre, kezével megütötte őt az arcán, majd a másik kezét a sértett feje hátulsó részéhez tette, a sértett fejét így tartotta. Ezt követően sértett kibújt a vádlott kezei közül és futásnak eredt, a vádlott pedig egy darabig futott utána, majd az üldözését abbahagyta.

A vádlott bántalmazása következtében a sértett felső ajka belső felszínén a bőr megrepedt, a sérülés gyógytartama 8 napon belüli, amely miatt a sértett magánindítványát előterjesztette, azaz kérte az elkövetővel szemben a büntetőeljárás lefolytatását.

A vádlottat a bíróság egy korábbi eljárásban, 2018. évben testi sértés bűntette miatt 1 év 4 hónap végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte, erre figyelemmel különös visszaesőnek minősül.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottat börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top