Letartóztatásban a felbujtó

Letartóztatásban a felbujtó

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 244

A bíróság elrendelte annak a 38 éves férfinak a letartóztatását, aki az esztergomi bombafenyegetés kapcsán felbujtóként vett részt a bűncselekményben.

Mint arról korábban beszámoltunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. június 21-én 13 óra körül, hogy egy esztergomi gyárban bomba fog robbanni. A rendőrök azonnal megjelentek a helyszínen és megkezdték a gyár kiürítését, a bombakutató rendőrök a gyár átvizsgálását. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján közveszéllyel fenyegetés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök, még ezen a napon 16 óra 30 perckor előállítottak egy 14 éves komáromi fiatal lányt, majd 18 óra után pár perccel a 38 éves B. Istvánt is, aki a gyanú szerint felbujtóként vett részt a bűncselekmény elkövetésében. A rendőrök azt a telefont is lefoglalták, amiről a bejelentés történt. Az esztergomi nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták.

B. Istvánt a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a bíróság 2019. június 24-én elrendelt.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top