Öt éven át kényszerítette perverz cselekményre

Öt éven át kényszerítette perverz cselekményre

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 819

Letartóztatták azt a térségünkben élő férfit, aki öt éven keresztül rendszeresen kényszerítette a nevelt gyermekét szexuális cselekmény elvégzésére.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a tizennyolcadik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére, erőszakkal és élet, testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben indítványozta egy nevelőszülő férfi letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint öt éven át rendszeresen kényszerítette a nevelt gyermekét szexuális cselekmény elvégzésére.

Egy komárom-esztergom megyei településen az elkövető nevelése alatt álló, a cselekmény elkövetésekor a 12. életévét betöltött, de a tizennyolcadik életévét még be nem töltött sértettet a gyanúsított 2010. év és 2015. év között, hetente több alkalommal, szóbeli fenyegetés, illetve erőszak alkalmazásával arra kényszerítette, hogy tűrje el, hogy a gyanúsított szexuális cselekményeket végezzen vele.

Az ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, mert fenn áll annak a veszélye, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a bűncselekmény elkövetését folytatná, illetve a bizonyítást veszélyeztetné.

A bíróság az ügyészség indítványának helyt adott, ezért a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top