Letartóztatásban marad a csolnoki gyilkos

Letartóztatásban marad a csolnoki gyilkos

Csolnok, Hírek, Kék hírek Comments Off 595

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a letartóztatása hosszabbítására tett indítványt annak a férfinak a tekintetében, aki emberölés bűntettével gyanúsítható, mert a sértettet előbb ököllel arcon ütötte, majd kést vett elő, és azzal nagy erővel a sértettet mellkason szúrta.

Az elkövető 2018. szeptember 28. napján Csolnokon egy kocsma előtt anyagi vita közben a sértettet ököllel arcon ütötte, amitől a sértett a földre esett. A szemtanúk a gyanúsítottat számon kérték, akit a sértettől távolabbra szorítottak, miközben a gyanúsított kaszáló mozdulatokkal tartotta távol magától a feléje közelítőket. A sértett a gyanúsított felé indult, aki a késsel nagy erővel  a sértettet mellkason szúrta. A sértett a helyszínen életét veszítette.

Az elkövető a helyszínről a rendőrök kiérkezését megelőzően annak ellenére távozott, hogy többen megpróbálták visszatartani. A férfit korábban kábítószer-kereskedelem vétsége a bíróság 2 év, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, amely még nem járt le.

Az ügyészség indítványára a bíróság a férfi letartóztatását rendelte el 2018. október 01. napján,  mert fenn áll annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén megszökne, a hatóság elől elrejtőzne, a bizonyítást veszélyeztetné, továbbá újabb bűncselekményt követne el.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság telekommunikációs eszköz használatával hallgassa meg a gyanúsítottat, amelynek alapján a letartóztatás határidejét 2019. június 01. napjáig hosszabbítsa meg.

A bíróság a 2019. március 25. napján  tartott ülésen az ügyészség indítványának helyt adott, megállapította, hogy a szökés és bűnismétlés veszélye változatlanul fenn áll.

Korábbi hírek a témában:
Leszúrta ismerősét egy csolnoki kocsma előtt, aki belehalt sérüléseibe
Elrendelték a csolnoki késelő letartóztatását

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top