Kitiltották az országból az ukrán szatírt

Kitiltották az országból az ukrán szatírt

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Nyergesújfalu Comments Off 404

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és szeméremsértés vétsége miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította azt az ukrán állampolgárságú férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a sértettet nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta.

Az elkövető 2018. október 30-án délelőtt egy nyergesújfalui presszóban szeszesital hatása alatt állva látta, hogy a pultos nő a személyzeti WC-be ment, ahova kis idő múlva utána ment. A sértett távozásra szólította fel a férfit, aki ennek eleget tett. Ezután a férfi ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, nadrágját letolta és nemi szervét a sértett előtt mutogatta.

A vádlott a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a sértett között állt, ezért a sértett nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. Az elkövető többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a sértettet, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és felső testét. A vádlott ekkor elfordult a sértettől, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót  kinyitotta és a helyiségből kimenekült.

Az időközben kiérkező rendőrjárőrök a vádlottat a presszóban elfogták, a nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el.

Az ügyészség a férfit 2018. október 31. napján az Esztergomi Járásbíróság elé állította.

A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet a kihirdetését követően jogerőssé vált.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top