Zsámbékra járt lopni a bajnai férfi

Zsámbékra járt lopni a bajnai férfi

Hírek, Kék hírek Comments Off 550

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy bajnai férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 20 éves férfi 2018. július 9-én reggel egy zsámbéki ingatlan előtt leállított tehergépkocsi utasteréből alkalmi lopás módszerével egy pénzkazettát tulajdonított el, továbbá a gyanú szerint 2018. július 11-én reggel egy zsámbéki egészségügyi intézmény épületébe egy nyitott ablakon keresztül bemászott, és onnan kettő női táskát lopott el, a bennük lévő készpénzzel, bankkártyákkal, személyes iratokkal. Ezeket a későbbiek folyamán, Zsámbék területén – a készpénz kivételével – eldobta.

A zsámbéki körzeti megbízott adatgyűjtést végzett, amelynek során rövid idő alatt azonosította a mindkét bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit. A helyi KMB jelzése alapján a Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai, a második lopást követő kevesebb, mint három órán belül Bicske területén elfogták a feltételezett elkövetőt.

Előállítását követően a budaörsi rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az ügyében keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Fotók, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top