Halálos baleset történt Bajna és Tát között

Halálos baleset történt Bajna és Tát között

Hírek, Kék hírek, Tát Comments Off 2590

Két motorkerékpár ütközött össze vasárnap délután Tát és Bajna között. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. június 17-én, vasárnap 17 óra 10 perc körül a 1119-es úton Tát és Bajna között. Eddig tisztázatlan okból két motorkerékpár ütközött egymásnak. A baleset során egy fő a helyszínen életét vesztette, további három sérült ellátása jelenleg is folyamatban van.

A rendőrök az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Tokod irányába lehet. Kérjük, óvatosan vezessenek!

Frissítés: Egy 26 éves tatabányai lakos a motorkerékpárjával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező motorossal. A balesetben a 26 éves férfi a helyszínen az életét vesztette, ketten életveszélyesen, egy fő súlyosan sérült. A rendőrök a korábbi útlezárást feloldották, a forgalom 22 óra 10 perctől ismét zavartalanul haladhat.

Tát után Nagysáp felé teljes útzár a Kispék ároknál. Motoros Baleset történt. Mentőhelikopter, tűzoltó, több mentő és rendőr érkezett a helyszínre. Tokod felé kerülhető. A Táti malom elágazoban, és a Tokodi elágban terelnek. Még órákig zárva lesz, motorosok súlyos karambolja volt.” – írta az egy olvasónk.


(Fotó: egyik olvasónk – az ország mentőhelikopter flottájának a nagy része is a balesethez sietett)

Címlapfotó: police.hu
Forrás: police.hu/dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top