Vádat emeletek a tokodi templomtolvaj ellen

Vádat emeletek a tokodi templomtolvaj ellen

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 784

Az esztergomi rendőrkapitányság vádemelést javasol annak a 32 éves tokodi férfinak az ügyében, aki templomból lopott vallási tiszteleti tárgyakat.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy tokodi férfi ellen.

A gyanúsított 2018. január 26-án délután vasat keresett egy csolnoki erdőben. Keresés közben ért az erdő szélén lévő templomhoz. A férfi úgy gondolta, hogy nemesfémek vannak az épületben, amit könnyen el tud lopni. Hogy oda bejusson, a sekrestye ajtaját egy vaslappal kifeszítette és a belső helyiségben talált vallási tiszteleti tárgyakat a nála lévő táskába tette és hazavitte. Másnap az ellopott tárgyak egy részét feldarabolta és egy méhtelepen értékesítette.

A bevezetett nyomozati cselekmények során az esztergomi rendőrök azonosították a 32 éves tokodi lakost. A nyomozók február 13-án a megtartott házkutatás során az ellopott tárgyak egy részét lefoglalták. A tettest a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A nyomozók a férfi ellen folytatott büntetőeljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot – vádemelési javaslattal – az illetékes ügyészségnek megküldték.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top