Rendőrkézen a térségünk sorozatbetörője!

Rendőrkézen a térségünk sorozatbetörője!

Dorog, Esztergom, Hírek, Kék hírek, Kesztölc, Leányvár, Tokod Comments Off 1590

A rendőrök elkapták azt a 42 éves esztergomi férfit, aki Dorogon, Leányváron, Kesztölcön és Tokodon is több alkalommal tört be családi házakba január és február hónapokban.

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást D. Gábor esztergomi lakos ellen.

A gyanúsított 2018. január és február hónapokban Dorogon, Leányváron, Kesztölcön és Tokodon két alkalommal is családi házakba tört be. A dorogi és a tokodi helyszínekről arany ékszert és készpénzt lopott el. A gyanúsított minden esetben gépkocsival ment betörni, amit a helyszínek közelében leállított. Az ellopott zsákmányt később ezzel szállította el.

A Dorogi Rendőrkapitányságon a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 42 éves esztergomi férfit. D. Gábort 2018. február 22-én Esztergomban egy gépjárműben igazoltatták és elfogták. A nyomozók a jármű átvizsgálása során feszítővasat, csavarhúzót, továbbá ékszereket és készpénzt foglaltak le. Őt a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. D. Gábor a bűncselekmények elkövetését beismerte, további lakásbetörések kapcsán is feltáró vallomást tett, melyeket 2017. augusztus óta követett el.

A nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. február 23-án elrendelt.

 

Forrás, fotó, videó: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top