Házakból és autókból is lopott a bajnai férfi

Házakból és autókból is lopott a bajnai férfi

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 2356

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy bajnai lakos ellen. A dorogi rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 26 éves férfit.

A gyanúsított 2017. február és 2017. december 23. között Bajnán, családi házakból és pincékből lopott. Pénztárcákat, készpénzt, mobiltelefont, szerszámgépeket, gázpalackot és élelmiszereket vitt magával. A helyi lakos összesen öt házból lopott. Az épületekbe besurrant, de volt ahol az ajtót rúgta be. A 26 éves férfi további három alkalommal is a nyitva hagyott gépkocsikból végzett eltulajdonítást. Ekkor is készpénzt, valamint női táskát és pénztárcát vitt el a járművekből.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit azonosították és ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A dorogi járőrök a tettest december 27-én Bajnán elfogták és a nyomozók még ezen a napon gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Kihallgatása során elmondta, hogy az ellopott pénzt minden esetben elköltötte.

A rendőrök a házkutatás során a bűncselekményből származó dolgok egy részét lefoglalták. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozásra, melyet az illetékes bíróság december 28-án elrendelt.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top