Gázolót keres a rendőrség

Gyalogost gázolt egy teherautó december 14-én, csütörtökön Leányváron. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a cserbenhagyó felkutatása érdekében – értesült a rendőrségtől a kemma.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/1197/2017. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

December 14-én 16 óra 50 perc körül egy piros színű, nyitott áruszállító tehergépkocsi Leányváron, az Erzsébet utcából balra, a Templom útra kanyarodása közben elütött egy kereszteződésben szabályosan áthaladó gyalogost. A gépkocsit vezető férfi az elütött nőnek segítséget nyújtott, majd távozott a helyszínről.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a piros színű tehergépkocsi vezetőjének a jelentkezését, továbbá mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet és azzal kapcsolatban információval rendelkeznek az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.