Kategóriák: DorogHírek

Beruházásokról és felújításokról is döntöttek a testületi ülésen

December 15-én, pénteken, testületi ülést tartottak Dorogon. A képviselő-testület többek között döntött felújításokról, oktatási intézmény eszközbővítéséről, illetve új köztéri alkotásról is.

Bővül a nyelvi labor: Dorog Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnázium és Szakközépiskola idegen nyelvű laborjához bútort, szoftvert és hardvert vásárol 6 millió forint értékben.

Az ELAMEN Zrt. díjemelést eszközölne, viszont rengeteg panasz érkezik az étel minőségére. A képviselő-testület nem fogadta el az áremelést a kifogásolható szolgáltatás miatt. Mindemelett megemlítésre került, hogy amennyiben a minőség nem javul, egy másik közétkeztetési szolgáltató is szóba jöhet.

A testületi ülésen továbbá döntöttek a 2018. első negyedév lefolytatására javasolt közbeszerzési eljárásokról. Köztük szerepel a Reimann Bányásztörténeti Miniverzum kialakítása, a Bimbó utca út és járdafelújítása, a Petőfi Sándor Általános Iskola komplex energiahatékonysági fejlesztése és az Iskola utcai (páros oldali) rekonstrukciója.

Mindemelett új köztéri alkotás lesz a Petőfi téren az 1948-49-es szabadságharc 170. évfordulójára. A képviselő-testület a pályázatok közül Steremeny Géza munkáját választotta ki.

Teljes jegyzőkönyv>>