Zacskót húzott unokái fejére egy asszony Dágon

Zacskót húzott unokái fejére egy asszony Dágon

Hírek, Kék hírek Comments Off 2390

Az Esztergomi Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat a 60 éves asszonnyal szemben.

2015 júliusától az elkövetővel lakott a fia, a menye, valamint három unokája, a 8, és 6 éves kislányok, valamint az 5 hónapos kisbaba. A nagymama rendszeresen fogyasztott alkoholt a dági otthonában, ittas állapotban trágár szavakat használt, kiabált. Az asszony sokat vigyázott és felügyelt a gyerekekre addig, amíg azok édesanyja ügyeket intézett, vagy vásárolni ment, és így távol volt. Az elkövető ilyenkor állandóan bort ivott a gyerekek előtt, trágár módon szidalmazta őket, és tényleges testi sértési szándék nélkül zacskót húzott a fejükre, ami a kislányokat megrémítette.

Előfordult olyan is, hogy a gyerekek előtt szintén ittas állapotban a csecsemőt durván megetette, többször erőteljesen a szájába nyomta a kanalat, amitől a kisbaba keservesen sírni kezdett, ezért az asszony a csecsemőt az ágyra dobta, aki nem sérült meg. A kisbabával való durva bánásmód a gyerekekben félelmet keltett.

Az asszony magatartása veszélyeztette a gyermekek érzelmi életét, testi épségét.

A bűncselekmény egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top