fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Családi Egészség- és Sportnap

2017-05-20 - 10:00 - 22:00

A Leányvári Nagycsaládosok Egyesülete (LENA) idén már 15. alkalommal, május 20-án, szombaton rendezi meg a „Mozdulj rá!” családi egészség- és sportnapot Leányváron. Az eseményre Borbás Marcsi és az Alma együttes is ellátogat.

A rendezvény keretében orvosokat, egészségügyi tanácsadókat és dolgozókat invitálnak meg a szervezők, hogy teljes napjukat önkéntes munkával arra áldozzák, hogy a leányvári és a környékbeli érdeklődők testi és lelki épségét megvizsgálják, probléma esetén tanáccsal lássák el. Az egész nap zajló, mindenki számára ingyenes orvosi vizsgálatok és az egészségügyi szűrések mellett a gyerekeknek szórakoztató és sportprogramokat szerveznek.

A tervezett egészségügyi szűrések, vizsgálatok: hallás, látás, UH és nőgyógyászati vizsgálatok, artériás érvizsgálat, hőtérképes EKG vizsgálat, természetgyógyászati tanácsadás, véradás, valamint állapotfelmérés a gyerekeknek (gerinc vizsgálat, súly, magasság és vérnyomásmérés) és felnőtteknek (vércukorszint, vérnyomás, testzsírtömeg és koleszterinszint mérés).

A falu kőszínpadját sátorral várja az érdeklődőket, ahol 10 órától az Alma együttes ad műsort, 14 órától Borbás Marcsi tart könyvbemutatót és író-olvasó találkozót, valamint este fél 20.30-tól a dél-amerikai zenét játszó Los Andinos együttes fogja elvarázsolni a közönséget.

A kisebbeket trambulinnal, óriáscsúszdával és KRESZ tanodával várják, míg a nagyobbaknak élőcsocsót és mászófalat állítanak fel a szervezők. Ezeken kívül, többek között, lesz arc- és hennafestés, lehet logikai feladványokon gondolkodni, bogarakkal ismerkedni, íjászkodni, korongozni, valamint nagyon finom és egészséges sajtokat, joghurtokat, szörpöket, mézet és csokikat kóstolni.

A rendezvény helyszíne a leányvári Farkas János Művelődési Ház, valamint a mellette levő salakos sportpálya, a játszótér és az orvosi rendelő.

Forrás: infoesztergom.hu
Fotók: noe.hu

Facebook hozzászólások

Részletek

Dátum:
2017-05-20
Időpont:
10:00 - 22:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Leányvár, Farkas János Művelődési Ház
Bécsi út 182.
Leányvár, Komárom-Esztergom 2518 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+3633509901
Honlap:
http://leanyvar.hu

A hozzászólások le vannak zárva.