Hírek

Időutazó futás a Dorogi Futókörrel

Szeretnétek egy igazi időutazáson részt venni, de nincs DeLorean-otok, mint Marty McFly-nak? Semmi gond! Tartsatok a Dorogi Futókörrel 2024. október 27-én.

Az óraátállítás segítségével hajnali 2-kor indultok és az egy órás futás után hajnali 2-kor érkeztek vissza a Hantken Miksa utcára, a Máltai Szeretetszolgálat irodája előtti térre. Ha szerencsétek lesz – mint tavaly – közösen megnézhetitek az Intézmények Házán a kültéri óra visszaállítását – nagyon szuper élmény volt mindenkinek, aki ott volt.

Gyülekező: 2024. október 27. vasárnap 01:45, Dorog, Hantken Miksa utca, a Máltai Szeretetszolgálat irodája előtti tér (Intézmények Házával szemben)

Indulás: 02:00

Távok:
– 1 órás futás a rekortán pályán (amennyit tudtok vagy amennyit szeretnétek),
– 7 km-es kör Dorogon, érintve a Kálváriát, ahol megcsodálhatjátok az alvó város fényeit.

Érkezés: 02:00

A célban frissítővel (zsíros kenyér, hagyma, meleg tea, bor) és egyedi tervezésű, csak erre az alkalomra készült fa éremmel várják a résztvevőket (fa érmet azok kapnak akik október 22-ig beregisztráltak).

Hozzájárulás: 1.500 Ft (a szervezők kérik, hogy a pontos összeget hozzatok magatokkal a futásra, ott tudjátok majd átadni nekik).

Mindenképpen hozzatok magatokkal fejlámpát! De ha szeretnétek igazán menőn kinézni, akkor akár még a karácsonyfaégősort is magatokra aggathatjátok, tuti feldobjátok ezzel a rendezvény hangulatát!
Ha van világítós karkötőtök vagy egyéb fényvisszaverős cuccotok, azt is hozhatjátok nyugodtan.

Regisztráció>>

Megosztás